Telefon
WhatsApp

Akülü Çember Makinaları Çeşitleri ve Fiyaları

AKÜLÜ ÇEMBER MAKİNALARI

Şarjlı veya akülü çember makinaları 2000 N ila 6000 N arası germe gücüne sahip 70-80 palete kadar hızlı ve ekonomik olarak çemberleme yapabilir.  Transpak TpH45 L akülü çember makinası , Transpak TPH46 Akülü Çember Germe Makinası, Signode BXT Akülü Çember Makinası, Siat Digi Smart LTX - Şarjlı Çember Makinası, Zapak 97A Akülü Çember Makinası, Şarjlı Çember Makinası Siat GT H Akülü, Sarjlı Çemberleme Makinası -Packtech Akülü Palet Çemberleme, marka ve modellerde bir çok ürün stoklarımızda mvcuttur. Güncel stoklar ve güncel fiyatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

AKÜLÜ ÇEMBERLEME MAKİNALARI ÇALIŞMASI

Akülü çember makinası  çalışması ;  palet veya ürün üzerinden verilip alttan alınan 12-16-19mm pet çember üst üste gelecek şekilde birleştirilip makine germe ve kaynatma kanalına yerleştirilir makine otomatik mod ayarlaması ,sağ yan tarafta bulunan iki adet çevirmeli düğme ile germe ayarlaması ve titreşim zaman ayarlaması yapılır.otomatik mod ayarlaması yapılarak sürekli sabit gergide kullanılan çember makinası, isterseniz manuel olarakda palet çemberleme yapılabilir , üstdeki siyah swiç düğme ile çember veya ürün özelliğine göre germe işlemi yapılır ,germe işlemi yapıldıktan sonra sol tarafta bulunan düğme ile makine titreşime geçireler kaynatma işlemini tamamlar.

 

AKÜLÜ ÇEMBER MAKİNASI KULLANIM ALANLARI

Akülü Çember Makinası kullanım alanları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Akülü Çember makinası çok farklı alanlarda farklı şekillerde kullanılan bazı sektörler , parke bağlama , kereste ve lambiri bağlama, oluklu mukavva , koli, kutu, tekstil, parke, taş, beton, demir çelik, elektronik, plastik boru, poşet, narenciye, meyve sebze, et ve süt ürünleri, beyaz eşya, otomotiv yedek parça , kiremit, tuğla, inşaat, iskele, yedek parça , bitkisel doğal ürünler, promosyon, kitap, dergi, gazete, jeneratör, makine, kompresör, vb. sektörler palet , koli, ürün sabitlemede ürün içeriği ve ağırlığına göre çember ve toka seçimi yapılarak kullanılır. Bizlere sektörünüz ve yapacağız bağlama çemberleme hakkında bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.

 

AKÜLÜ ÇEMBER MAKİNASI MARKA VE MODELLERİ

·         Transpak TpH45 L akülü çember makinası

·          Transpak TPH46 Akülü Çember Germe Makinası,

·         Signode BXT Akülü Çember Makinası,

·         Siat Digi Smart LTX akülü çember makinası

·         Şarjlı Çember Makinası,

·         Zapak 97A Akülü Çember Makinası

·         Şarjlı Çember Makinası

·         Siat GT H Akülü

·         Sarjlı Çemberleme Makinası

·         Packtech Akülü Palet Çemberleme

 

Akülü Çember Makinesi Yardımcı ürünleri

12mm polyester çember

16mm polyester çember

19mm polyester çember

Çember taşıma arabası

12mm plastik ambalaj çemberi

16mm polipropilen ambalaj çemberi

19mm plastik ambalaj çemberi

Yardımcı ürünlerden herhangi biri palet ve koli ağırlığına göre tercih edilerek kullanılır.

 

Akülü Çember Makinası Fiyatları

Akülü çemberleme makinası fiyatları ve detaylı teknik özellikleri, kullanımı ve en doğru bilgiler için 0536 6626063  veya 0212 417 3398 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.

Akülü çember makinası fiyatları; 1300 Usd+Kdv ila 2500 Usd+Kdv Aralığında değişmektedir.