Telefon
WhatsApp

Çember Makinası Teknik Servis

Çember makinası teknik servisi

Çember makinası teknik servisi ; kullanmakta olduğunuz  çemberleme makinaları aşınmaya yıpranmaya, kırılma ve bozulmaya karşı bazı durumlarda teknik servis ihtiyacı doğurabilir.

Çember makinası tamiri nerde yaptırabilirim ?

 Arızalanan çember makinalarında teknik servis ihtiyacı olan müşterilerimiz ilk olarak telefon desteği (0536 662 6063 ) numaradan sunmaktayız , müşterilerimiz bilgi ve becerisine bağlı olarak büyük oranda arızaları gidermekteyiz telefon desteği verdiğimiz müşterilerimizden hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz.

telefon desteği ile giderilemeyen arızalarda ,ister  müşterilerimiz  Mahmutbey Mah. İstoç toptancılar çarşısı 46.ada No: 38 bağcılar / İstanbul / ikitelli bölgesi adresine  ya da biz direk müşteri adresine giderek teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Arızalı çember makinası, Arıza tespiti nasıl yapılır ?

arızalı çember makinalarında ilk önce arıza tespit ve teşhisi ,gerekeli olan yedek parçaların belirlenmesi ve fiyatlandırılması sonrası müşterilerimiz onay vermesi sonucu çember makinası teknik servis  ve tamiri konusunda  değişmesi gerekli parçaların değiştirilmesi genel temizliği yapılması yağlanması ve genel ayarlar yapılarak müşterilerimize teslim edilmektedir.

  Çember makinası tamirinin fiyatlandırılması ?

Öncelikle arızalı parçaları belirlenen çember makinasının, değişmesi gereken parçaları fiyatlandırması ve genel bakım ve servis ücreti eklenerek fiyatlandırma yapılır. En uygun fiyatları ERPAK AMBALAJ ÇEMBER MAKİNALARI teknik servisinde bulabilirsiniz.

Çember makinası tamirini yaptığımız marka modeller ?

çember makinası teknik servis hizmeti verdiğimiz bazı makina marka ve modeller

çember makinası teknik servisi, çember makinaları teknik servisi, tam otomatik çember makineleri teknik servisi ,yarı otomatik çemberleme makinaları teknik servisi , Strapack çember makinesi teknik servisi , manuel çember makineleri teknik servisi ,palet çemberleme makinası teknik servisi, bağlama makinası teknik servisi ,şarjlı çember makinası teknik servisi, akülü çember makinesi teknik servisi, havalı pnömatik çember makinası teknik servisi, çember makinesi teknik servisi  , çelik çember makinası teknik servisi, tokasız kenetlemeli çelik çember makinası teknik servisi , tokasız çember makinası teknik servisi , el tipi çember germe makinası teknik servisi ,Strapack teknik servisi, Exdent, Wagon, Packway, Transpak, Joinpack, Kıngpack, siat, orgapack, signode, fromm, itatols,zapak ,packtech,handpack ,çin malı, tayvan malı, japon malı ,

 

çember makinalarında teknik servis ihtiyacı olmaması için makinalara zamanında bakım yaptırmanız ,yağlaması ve temizliğine dikkat edilmesi gerekmektedir.