Telefon
WhatsApp

Havalı çember makinesi

Havalı çember makinası

Havalı çember makinası ?

Havalı  çemberleme makinası aleti 13-19mm (1/2″ ila 3/4″) PET ve PP çember için havalı çemberleme makinesi ;PET ve PP kayışlar için yüksek kaliteli havalı çemberleme makinesi ,  piyasadaki en iyi ve en hafif havalı çember makinesi aletinden biridir. Bu havalı çemberleme  makinesi, uluslararası kalite standartlarına uygun, birinci sınıf malzeme ve ileri teknikler kullanılarak geliştirilmiştir. Havalı çemberleme makinesi,  13-19mm (1/2″ ila 3/4″) genişliğinde polyester (PET) veya polipropilen (PP) çemberler kullanılabilir . Havalı çember makinası bantlama aleti tek elle kullanılabilir ve kullanımı kolaydır. Çemberleme gerilimi 3500 N'den (786 lbs) ayarlanır . Makineyle birlikte gelen pakette gerekli tüm aksesuarlar bulunur, böylece paket gelir gelmez paketleme işleminize başlayabilirsiniz. Havalı  çemberleme aleti her türlü endüstride veya depoda kullanılabilir. El çemberleme aleti  en son çemberleme teknolojisini kullanır . Bu havalı çemberleme bantlama aleti, yüksek dereceli sürtünmeli kaynak sızdırmazlığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. 

 

Plastik PET ve PP kayış için havalı çemberleme makinası özellikleri ?

·      Havalı çember makine: Hava ile çalışır ve çok ekonomiktir,

·      sürtünme yoluyla yapıştırma yapar, tokalamaya olan ihtiyacı ortadan kaldırır,

·      Mühür son derece güçlü, güvenli ve estetik açıdan hoştur,

·      yüksek çekme mukavemeti. Çelik veya diğer çok ağır yükler gibi ürünler için idealdir.

·      Uzun ömürlü bir ürün için en ileri teknoloji ve çok dayanıklı malzemelerle üretilmiştir.

·      Havalı  çemberleme makinası13-19mm (1/2″ ila 3/4″) her türlü endüstride ve depoda yaygın olarak kullanılmaktadır.

·      Havalı çemberleme, paleti çemberlemenin en kolay ve en güvenli yollarından biridir. Kullanımı ve ayarlanması kolaydır.

·      Mükemmel dengelidir ve hem  dikey hem de yatay çemberleme yapabilir . El tipi çemberleme makinesi plastik PET ve PP çemberler için kullanılabilir.

 

 

Havalı çember makinası kullanımı?

Havalı çember makinesi ile plastik kayışı gerebilir, kapatabilir ve kesebilirsiniz. Havalı çemberleme makinası hava Basıncı: 0.5-0.8Mpa. Maksimum Kayış Gerginliği: 3500N. Çemberleme genişliği 13-19 mm'dir (1/2″ ila 3/4″) ve çemberleme kalınlığı 0,5 – 1,2 mm'dir (0,0196″-0,06″). Kaynak süresi ayarlanır ve 2-5 saniye arasında değişir. Taşınabilir tasarım hafiftir ve kullanımı kolaydır.

Hava motoruyla tahrik edilir, düşük gürültülü ve ekonomiktir. Tek seferlik pnömatik olarak mühürleme, gerdirme ve kesme. Makine dayanıklıdır, tüm gövde ve bileşenler yüksek mukavemetli alaşımlı malzemelerden, büyük sıkma kuvvetinden, özel yapı tasarımından, kolay çelikten, alüminyumdan, ağır hizmet tipi ambalajlardan yapılmıştır. Kağıt, alüminyum, ahşap, ahşap ambalaj, kimyasal elyaf, pamuk, tütün, kimya, gıda ve günlük ürünler, metal ürünler endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

1.  Yüksek güçlü pnömatik tasarım, hafif gövde ve kullanımı kolaydır.

2.  Bağlantı elemanları olmadan, sürtünmeli sıcak eriyik kullanılarak arayüz güzel ve güçlüdür.

3.  Yüksek derecede otomasyon, gergin ve güçlü kaynak kabuğu kontrol edilebilirliği.

4.  Kolayca sıkma ve paketleme sağlamak için büyük sıkma kuvveti ve özel yapı tasarımı. Çelik malzemeler, alüminyum külçeler, ağır ambalajlar gibi.

5.  Alet dayanıklıdır, gövde ve bileşenler için yüksek mukavemetli alaşım malzemeleri, yüksek güvenilirlikli tasarımı ve ileri üretim teknolojisini benimser.

6.  Patentli tasarım, kullanımı güvenli, yorulmayan tasarım.

 

Pnömatik çemberleme aleti nasıl kullanılır ?

Çember, bağlanacak ürünün etrafına yerleştirin ve iki kenarı eşleştirin.

Operatör daha sonra kenarları taban ile gerdirme cihazının gergi makarası arasına yerleştirecektir.

Çemberleme makinası, plastik PP ve PET kayışı gerdirmek, kapatmak  ve  kesmek için tasarlanmıştır  .

Bu sürtünme kaynaklı çemberleme makinası ergonomik ve sağlam tasarımı, maksimum operatör konforuna yardımcı olur. Kayış kesildikten sonra kolayca çıkarılmasını sağlayan özel bir aletle donatılmıştır. Benzersiz arka uç silindir tasarımı, çemberleme nesnelerindeki çizikleri veya yıpranmış hasarları önlemek için tasarlanmıştır. Kendinden ayarlı kayış sayesinde kılavuzları ve aşınan parçaları değiştirmek çok kolaydır. Baş parmağınızla tek bir basış aleti çalıştırır; sızdırmazlık gerdirme ve kesme işlemleri başlatma düğmesine dokunularak yapılır. Ayarlanabilir kapatma süresi, yüksek verimliliği garanti etmek amacıyla farklı kayış türleri ve kalitesi için bireysel ayarlamaya olanak tanır. Kayış gerginliği ayarı, bir kadranın basit bir şekilde döndürülmesiyle kolaylıkla yapılabilir. Uygun gerginlik ideal yük güvenliği

 

 

Havalı çemberleme makinası  uzun süre dayanacak ve fabrika veya depolarda kullanıma dayanacak şekilde üretilmiştir. Bu alete herhangi bir şey olması durumunda,  servis teknisyenlerimiz  bu aletin yanı sıra diğer üreticilerin aletlerini de tamamen onarmak ve parça temin etmek üzere eğitilmiştir.